Lansare spațiu-concept „Cafeneaua Artiștilor” și concert Trupa 9

Pentru că pune preț pe valoare și cultură, Talcioc Cultural lansează joi, 6 iunie, ora 21, spațiul-concept “Cafeneaua Artiștilor”, un loc special pentru cei care iubesc arta și frumosul.
 

Iar această lansare nu putea avea loc fără un eveniment pe măsură, cel mai nou proiect Trupa 9 “fără cablu” cu Marius Aluncăriței, Lucian Curelariu, Teodora Botez și Alin Stanciu. Talciocul Cultural vă așteptă, joi, să-i reascultati pe membrii Trupei 9 cântând cele mai celebre cover-uri, în stilul lor binecunoscut. Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880. S’aveți poftă de viață ! ORGANIZATORI: Talcioc Cultural, URSUS.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: