Industria lemnului suceveană, la Târgul internațional „Interzum” Köln

Șapte producători de produse din lemn din România participă, în perioada 13-16 mai 2013, sub pavilion național, la târgul internațional „Interzum” Köln (Germania), cea mai importantă manifestare expozițională din domeniu din Europa, informează Ministerul Economiei (ME).
 

Printre cei șapte se numără și societatea Saucolemn SRL, din comuna Vama, firmă înființată în 1997, ce desfășoară toată gama de activități productive din domeniul exploatării și prelucrării lemnului, fiind specializată pe execuția scărilor din lemn masiv, ușilor de interior, exterior și ferestrelor din lemn stratificat. Produsele purtând amprenta ideilor și muncii sucevenilor vor fi expuse, „alături de produse de lemn și design interior din 60 de țări”, după cum arată un comunicat al ME, remis Agerpres. Producția firmelor românești expozante este orientată preponderent către export (circa 70-80%), prezența la „Interzum” creând premisele pentru încheierea de noi contracte și identificarea de noi parteneri. De asemenea, participarea la aceasta manifestare va contribui la diversificarea piețelor de export pentru produsele autohtone, având în vedere caracterul internațional al târgului, consideră reprezentanții ME. Târgul „Interzum”, aflat la a 52-a ediție, ocupă primul loc în topul manifestărilor expoziționale internaționale în sectorul semifabricatelor destinate industriei mobilei și decorațiunilor interioare din lemn. Participarea României la ediția 2013 a fost organizată de Ministerul Economiei, în colaborare cu Asociația Forestierilor din România (ASFOR), patronatul de ramură.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI