Sucevenii nu vor scăpa prea curând de mormanele de zăpadă murdară

> „Vom ridica mizeria, molozul, dar, în ceea ce privește zăpada, așteptăm s-o topească Dumnezeu” a declarat primarul Lungu
Campania de curățenie din municipiul Suceava va începe abia după ce vor dispărea mormanele de zăpadă înghețată adunată peste iarnă, a declarat ieri, în cadrul întâlnirii lunare cu șefii asociațiilor de proprietari, primarul Ion Lungu. Edilul-șef a precizat că sucevenii nu pot scăpa de troienele îmbâcsite cu antiderapant și praf decât… pe cale naturală, adică pe măsură ce temperaturile cresc, iar acestea se vor topi. „Din păcate, există încă multe mormane de zăpadă, însă așteptăm să se încălzească afară. Cu toată sinceritatea, nu avem alte soluții, să spunem că, astăzi, cărăm aceste mormane de zăpadă. Vom ridica mizeria, molozul, dar, în ceea ce privește zăpada, așteptăm s-o topească Dumnezeu”, a evidențiat primul gospodar al reședinței de județ.
 

Campania de curățenie de primăvară este programată a se desfășura în două etape, prima în perioada 18-22 martie, iar cea de a doua în intervalul 25 martie-3 mai. „Pentru început se va face o curățenie în mare, cu înlăturarea molozului, urmând ca, în ultima fază, să se facă o curățenie generală, pentru sărbătorile de Paște” a precizat șeful administrației municipale. Primarul Ion Lungu spune că bulevardul principal, precum și parcurile reabilitate și modernizate în cursul anului trecut sunt în regulă, prioritară fiind amenajarea peisagistică a sensurilor giratorii, jardinierelor din centrul Sucevei, scuarelor și rondurilor de o parte și de alta a străzilor. În acest sens, la Direcția Domeniului Public sunt în pregătire 400.000 de fire de flori din diverse specii. „Vrem să face un oraș frumos, un oraș al florilor” a relevat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI