„Diversitate”

Subiectul e delicat doar în măsura în care noi îl considerăm astfel. Și poate că nu l-am fi avut în vedere acum dacă n-am fi tipărit, în ediția de ieri, o știre redactată în baza unui lung comunicat al ASCOR Suceava (aproape un eseu…) prin care studenții creștin-ortodocși de la noi se arată potrivnici acțiunilor unora de „a promova homosexualitatea” (și nu numai…), invitând la atitudine față de această realitate. Mesaj pus în relație (atitudine față de atitudine!) cu faptul că luna februarie este marcată – de un ONG care are ca scop, din perspectiva slujirii drepturilor omului, „schimbarea mentalității LGBT (adică despre lesbiene, gay, bisexuali și travestiți – n.n.) în România” –, cu sprijinul Comisiei Europene și cu finanțări europene și americane, ca „lună a istoriei LGBT”.
 

L.D. CLEMENT

Lună în care respectivii propagandiști ai „diversității” își propun numeroase acțiuni, una dintre ele fiind programată ieri, de… Valentine’s Day; o alta, azi, aduce în discuție „legalizarea uniunilor între persoane de același sex în România”. În locul unei pledoarii (care oricum nu-și are locul aici) ce ar putea fi interpretată de sensibili susținători ai „diversității” drept o manifestare îngrozitoare de intoleranță, adaug informația că încă de anul trecut, în Japonia, a intrat în teste un „robot-femeie” (adică o roboată, realmente în stare de tot felul de roboteli), descrisă ca semănând „perfect cu o femeie în carne și oase” dar având un nume fără lipici (Geminoid F). Despre care, curând, inși cu vederi foarte largi au spus că ea (ori versiuni viitoare, ca să nu zic urmașe) ar putea deveni chiar bune de măritat. Și, cine știe?, în lumea asta atât de diversă, ar putea găsi și cu cine. Altfel, în chestiune, m-am pronunțat mai demult (și ca o dovadă că sunt suficient de elastic): culmea „căsătoriei” va fi atunci când o pendulă se va însoți cu un ceas cu cuc! Iar ceasul deșteptător nu va avea nimic împotrivă…

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI