Fălticeni

Se mai pot depune cereri pentru locurile de parcare

> Până la începutul săptămânii, municipalitatea înregistrase aprox. 1000 de solicitări > În localitate sunt disponibile 1753 de locuri în parcările de reședință
 

Primăria municipiului Fălticeni a prelungit, până pe data de 31 ianuarie 2013, termenul pentru depunerea documentelor necesare la atribuirea locurilor în parcările de reședință din municipiu. Reamintim, atribuirea se va face în baza Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare în municipiul Fălticeni, aprobat de CL Fălticeni în data de 28 noiembrie 2012. Potrivit procedurii de atribuire/ licitație a locurilor de parcare de reședință, solicitanții vor depune la Primăria Fălticeni o cerere, documente privind domiciliul (copie B.I./C.I., actul de proprietate/ folosință a apartamentului (vânzare-cumpărare, donație, închiriere etc.), copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului deținut în proprietate sau în folosință, documente privind dreptul de folosință a autovehiculului (contract de leasing, contract de comodat) după caz, dovada achitării la zi a impozitelor și taxelor locale, a amenzilor și a cotelor de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari. Până la începutul acestei săptămâni au fost depuse la municipalitatea fălticeneană circa 1000 de cereri, în localitate fiind inventariate 1753 de locuri de parcare. Parcările de reședință vor fi destinate utilizării de către proprietarii/ locatarii imobilelor, între orele 15.00 – 08.00. În parcările de reședință se vor atribui locuri de parcare numai proprietarilor/ deținătorilor de autovehicule cu masa maxim autorizată de până la 3,5 tone. Procedura de atribuire/ licitație se va realiza de către o comisie constituită prin dispoziția Primarului Fălticeni, pe asociații de proprietari. Tariful stabilit pentru un loc de parcare este de 120 de lei/an/loc de parcare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI