Preotul dr. Nicolae Cojocaru, apreciat pentru merite culturale

A devenit deja o obișnuință ca fiecare activitate cărturărească a preotului dr. Nicolae Cojocaru, de la Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Câmpulung Moldovenesc, să devină un eveniment remarcat și apreciat.
 

Astfel, cu prilejul lansării „Istoriei tradițiilor și obiceiurilor la români”, în trei volume, la Academia Română, Preafericitul Părinte Patriarh a ținut să-i ofere autorului Diploma de onoare „Sfântul Apostol Andrei”. „Cartea sfinției voastre ilustrează capacitatea artistică a sufletului țăranului român, fiind deodată o actualizare a tezaurului de valori spirituale românești și o valoroasă moștenire pentru generațiile viitoare”, se arată, între altele, în scrisoarea oficială trimisă de Preafericirea Sa. (RALUCA BRODNER)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: