Artemisia Ignătescu, în fața cititorilor săi, cu un volum de publicistică

Dna Artemisia Ignătescu, distinsa colaboratoare a ziarului nostru (după ce ani de zile a scris pentru ,,Zori noi!), își lansează miercuri, 19 septembrie 2012, ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Câmpulung Moldovenesc (a cărei directoare a fost în cea mai bogată perioadă din istoria instituției), volumul de articole și evocări ,,Bună ziua, tinerețe!”, Editura Axa, Botoșani, 2012.
 

Cartea reunește reportaje, relatări, interviuri apărute în ,,Zori noi” Suceava și ,,Crai nou” Suceava, dar și în alte publicații din țară, pagini care constituie în principal o privire ziaristică asupra istoriei Câmpulungului Moldovenesc în ultimii 50 de ani și care o consacră drept atent și onest cronicar al ultimei jumătăți de veac a frumoasei așezări bucovinene. Acestora, autoarea le alătură amintiri așternute pe hârtie cu sensibilitate și talent din zona copilăriei și a Păltinoasei natale. Așadar, câmpulungenii, cărora dna Artemisia Ignătescu le-a dedicat viața în multiple ipostaze, sunt invitați la lansarea cărții acestei vieți, în paginile căreia lor și orașului lor le revine rolul de protagonist. Despre ,,Bună ziua, tinerețe!” vor vorbi scriitorii George Bodea și Doina Cernica, într-o manifestare moderată de publicistul Mihai Burduja, în care, fără îndoială, cei care vor lua cuvântul vor fi cu mult mai mulți. O manifestare de suflet, la care nu trebuie să lipsim! (ANA BALTAG)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: