De la Fălticeni, în lumina reflectoarelor din Italia

Maria Apetroaie a organizat „Miss Fotomodella d’Italia”

La 23 de ani, fălticeneanca Maria Apetroaie are în palmares două titluri naționale în concursurile de frumusețe din Italia – Miss Fascino 2012 (Miss Europa în Italia) și Miss Mondo Campania. Dar aflăm că vrea să se impună și în organizarea de evenimente în showbiz-ul italian.
 

Maria Apetroaie s-a născut în Fălticeni în anul 1989 și a absolvit cursurile Colegiului Național „Nicu Gane”. A rămas orfană la vârsta de 14 ani, când și-a pierdut mama. După terminarea liceului a plecat în străinătate să câștige bani, urmând ca apoi să se înscrie la cursurile Academiei de Poliție, un vis despre care spune că în cele din urmă a renunțat, tot din considerente financiare. Maria Apetroaie ne-a declarat că a ajuns în lumea modei dintr-o întâmplare, după ce a fost remarcată de un fotograf. Ulterior a ajuns să susțină casting-uri pentru diverse emisiuni la posturile de televiziune din Italia. Luându-și viața pe cont propriu și cu banii strânși Maria și-a deschis propria agenție de modă și spectacole „și din dorința de a promova tinerele din România și nu numai” după cum ne a precizat Maria. Duminică, 2 septembrie, fălticeneanca a organizat împreună cu Primăria Atena Lucano (regiunea Salerno), concursul selecției regionale pentru finala „Miss Fotomodella d’Italia 2012”, care va avea loc în perioada 6-8 septembrie în localitatea Lecce. La concurs aflăm că au participat nume cunoscute ale scenei cinematografice și muzicale din Italia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: