Un parc al Sucevei, dotat pentru copii

Sucevenii au decis asupra parcului, azi decid cum va arăta acesta

 

Locul de joacă din parcul Prefecturii va beneficia de o reamenajare în valoare de peste 3.000 de euro, după ce peste 1.600 de suceveni și-au votat parcul preferat prin programul „Fiecare parc are povestea lui”. Reamintim că programul a fost inițiat de compania de credite de consum Provident Financial România și este implementat în Suceava de Clubul EcoMontan (CEM) „Origini Verzi”, în parteneriat cu Primăria Suceava – transmite CEM „Origini Verzi”. Sucevenii pot contribui acum și la modul în care va arăta locul de joacă: clubul Origini Verzi organizează vineri, 31 august, o consultare publică, prin care locuitorii pot decide cu ce echipamente să fie dotat locul de joacă, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor copiilor din comunitate. Atelierul de lucru va avea loc în Parcul central al Sucevei, începând cu ora 16.30. „Pentru fiecare familie din oraș este important să știe că în curând va exista un nou spațiu de joacă unde copiii să se poată juca. De aceea, mă bucur că prin programul «Fiecare parc are povestea lui», locuitorii din Suceava pot decide, în funcție de nevoile lor, ce să construim împreună”, a declarat Nicoleta Robciuc, manager al CEM „Origini Verzi” Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: