Ultimul drum al Elisabetei, soția lui Gheorghe Flutur

Președintele Traian Băsescu și majoritatea liderilor PDL au participat la funeralii

> Nu au lipsit parlamentarii suceveni Ioan Balan, Orest Onofrei, Sorin Fodoreanu, Dan Gabriel Gospodaru, Ghervazen Longer, eurodeputatul Petru Luhan, primarul Sucevei Ion Lungu, consilieri județeni și primari ai PDL
Aproximativ 1000 persoane au luat parte, pe parcursul zilei de ieri, la funeraliile soției președintelui Organizației Județene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, care deține și funcția de secretar general al PDL, la nivel național. Elisabeta Flutur a fost înmormântată în cimitirul de lângă Mănăstirea Voroneț, în prezența a aproximativ 100 de persoane – rude, prieteni și apropiați ai familiei Flutur. De altfel, la cimitir, unde Elisabeta Flutur a fost înmormântată în cavoul familiei, presa nu a avut acces, rugămintea expresă fiind ca aceste ultime momente să aparțină exclusiv celor apropiați.
 


Înhumarea a fost precedată de o slujbă de înmormântare oficiată de un sobor de preoți, între care starețul Mănăstirii Putna, arhimandrit Melchisedec Velnic, la Biserica “Sfinții Mihail și Gavriil” din Gura Humorului. La ceremonia religioasă au luat parte câteva sute de persoane, printre acestea fiind prezenți și președintele Traian Băsescu și majoritatea liderilor PDL: Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda, Emil Boc, europarlamentarul Theodor Stolojan, Ioan Oltean, Cristian Rădulescu, Mircea Toader, Traian Radu Ungureanu. Majoritatea au ajuns la Suceava cu un avion, împreună cu șeful statului, iar de acolo au mers la Gura Humorului cu un microbuz. Ei au stat doar la slujba de înmormântare, la final ajutând la împărțirea colacilor, printre cei care au ajutat rudele familiei Flutur fiind și Traian Băsescu, care a oferit trei colaci oamenilor din spatele său. Președintele a plecat imediat după slujbă, cu microbuzul, împreună cu liderii PDL, rămânând la Gura Humorului doar Theodor Stolojan, care a mers și la cimitirul de la Voroneț. Traian Băsescu a ajuns în jurul orei 12 la Biserica “Sfinții Mihail și Gavriil” din Gura Humorului, unde fusese depus sicriul cu trupul neînsuflețit al Elisabetei Flutur. Șeful statului a venit împreună cu Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda. La funeraliile Elisabetei Flutur au mai luat parte parlamentarii suceveni Ioan Balan, Orest Onofrei, Sorin Fodoreanu, Dan Gabriel Gospodaru și Ghervazen Longer, europarlamentarul Petru Luhan, primarul Sucevei Ion Lungu, împreună cu fratele său geamăn, Constantin Lungu, liderul grupului de consilieri județeni ai PDL, Vasile Ilie, lor alăturându-li-se mai mulți primari și consilieri PDL suceveni, precum și șeful Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava, Petrea Dulgheru, și directorul tehnic al Direcției Silvice Suceava, Valerian Solovăstru, fost șef al RNP. Foștii miniștrii PDL Gabriel Berca, Valerian Vreme și deputatul PDL de Iași Marius Spânu au fost, de asemenea, prezenți la înmormântarea soției lui Gheorghe Flutur. Elisabeta (Eliza) Flutur, soția fostului președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a născut pe 18 martie 1959 și a murit, pe 27 august a.c., la Spitalul Județean de Urgență din Suceava, în urma unei boli incurabile de care suferea de mai mulți ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: