Țigări ascunse în microbuz

Ieri, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în țară, conducând un microbuz marca „Mercedes Benz”, cetățeanul ucrainean Andrii K., în vârstă de 34 de ani.
 

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra persoanei și mijlocului de transport, în urma căruia s-au descoperit, ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locașuri special amenajate, un număr de 3.830 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 4.700 lei, au fost reținute în vederea confiscării de către autoritatea vamală, care a sancționat contravențional șoferul cu amendă în valoare de 10.000 lei. Autoturismul marca „Mercedes Benz”, cu valoare în vamă de 22.000 lei, a fost reținut în vederea confiscării, deoarece țigările erau ascunse în locașuri special amenajate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI