Adrian Porumboiu:

Pâinea nu se scumpește

Președintele grupului de firme „Racova com-agro-pan Grup” (din care face parte și firma suceveană Mopan), omul, de afaceri Adrian Porumboiu a dat garanții că prețul pâinii va rămâne același și în 2012.
 

Aflat ieri la Gura Humorului, omul de afaceri a declarat: „Politica de prețuri la Mopan este constantă. Nu au existat creșteri de prețuri de ani de zile, cu toate că ne vine foarte greu să rezistăm pentru că TVA-ul mărit este în dezavantajul încasării la bugetul statului”. Porumboiu a arătat că Mopan va rămâne la același nivel cu prețul la pâine, reamintind că prețul nu a fost majorat nici măcar anul trecut, în plină perioadă de criză financiară. „Dorim să creștem foarte mult prin calitate. Mopan procesează grâu din care se obține făină cu gluten care nu are nevoie de niciun ameliorator, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător pentru clienții noștri. Sunt un pic derutat în ceea ce privește previziunile pentru 2012 deoarece, în partea noastră, culturile de grâu suferă de un deficit destul de mare de apă”, a apreciat Porumboiu. Precizăm că la ora actuală Mopan este cel mai mare producător de grâu din România, cu 150.000 de tone de grâu/an.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: