La Fălticeni

Utilajele de deszăpezire vor funcționa 24 de ore din 24

Zăpada care a căzut începând de miercuri dimineață în municipiul Fălticeni a impus intervenția pe străzile din municipiu cu toate utilajele din dotarea administrației locale specifice îndepărtării zăpezii, respectiv două pluguri semipurtate, un utilaj unimog și o sărăriță.
 

Ca de fiecare dată când zăpada pune stăpânire peste urbea de pe Șomuz, prioritare pentru deszăpezire sunt drumul european E 85, străzile care asigură legătura municipiului cu localitățile învecinate și străzile secundare intens circulate.  Așa cum am aflat de la șeful Serviciului utilități publice, inginer Gheorghe Pascaru, utilajele primăriei au fost prezente pe toate străzile din zona centrală a municipiului și pe majoritatea străzilor din suburbii pentru a îndepărta zăpada depusă. Au fost împrăștiate peste 150 tone de materiale antiderapante, eficacitatea împrăștierii de material antiderapant fiind mai crescută atunci când nu va mai ninge.  „Pe timpul nopții se va acționa tot cu patru utilaje, angajații Serviciului utilități publice sperând să poată acționa corespunzător și în zona centrală, unde, din cauza mașinilor parcate pe banda I, intervenția utilajelor de deszăpezire este îngreunată. Suntem pregătiți să intervenim 24 de ore din 24, stocurile de combustibil și material antiderapant fiind asigurate”, ne-a spus inginerul Gheorghe Pascaru.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: