În cadrul proiectului „i-Tour Schi” 2012

Pârtii de schi sucevene, promovate la nivel național

Pârtiile omologate din județul Suceava vor fi promovate și anul acesta prin intermediul proiectului național de informare turistică „i-Tour Schi”, susținut de Ciuc Premium. Pârtiile de schi din Gura Humorului, Vatra Dornei și Cârlibaba vor apărea într-un format nou, alături de alte domenii schiabile din zonă, cu scopul de a oferi o informație cât mai complexă în privința domeniilor schiabile din Moldova.
 

Ciuc Premium și Groove Hour, în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România lansează, în data de 19 ianuarie, la Brașov, a doua ediție a celui mai amplu proiect de informare turistică dedicat sporturilor de iarnă, „i-Tour Schi”. Conceptul „i-Tour Schi” 2012 aduce o noutate în cadrul proiectului, prin gruparea domeniilor schiabile pe regiuni geografice, ceea ce permite promovarea lor încrucișată. Astfel turiștii sunt mai bine informați despre multitudinea opțiunilor de schi oferite de regiunea în care se află: Ardeal, Banat și Valea Jiului, Covasna și Harghita, Maramureș, Moldova și Valea Prahovei. Campania face parte din proiectul național de informare și promovare turistică i-Tour, inițiat de Groove Hour, Ciuc Premium fiind partener în cadrul „i-Tour Schi” pentru al treilea an consecutiv. „i-Tour Schi” oferă pasionaților de sporturi de iarnă din toată țara posibilitatea de a experimenta cât mai multe pârtii de schi și snowboard și de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurând accesul facil turiștilor la informații despre domeniile schiabile din cele 14 județe atinse de i-Tour în această iarnă. Cele 6 materiale, au fost deja distribuite către 254 de hoteluri, pensiuni, vile și centre infoturistice din țară. Partener strategic în cadrul acestui proiect este, alături de alte organizații de profil sau interesate de evoluția turismului românesc, Asociația pentru Turism Bucovina.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: