Sănătate… pentru firmele clientelare

Legea sănătății a fost pregătită „în laboratoarele de la Cotroceni” de peste un an, este de părere liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care a atras atenția că, în acest timp, la fiecare spital județean s-au făcut investiții importante de milioane de euro.
 

„Au pregătit terenul pentru această lege în ideea ca statul să facă investiții din bani împrumutați sau bani de la minister și să le vândă pe doi lei unor firme private sau să le dea degeaba unor fundații”, a declarat deputatul PSD, în cadrul unei conferințe de presă susținută ieri la sediul partidului. În opinia președintelui Organizației Județene Suceava a PSD, planul PDL pentru guvernare are în vedere doar firmele clientelare și nu românii, iar acest fapt a fost sesizat de populație, care a început să protesteze. Nechifor a mai spus că a constatat că sunt încercări prin care scopul inițial al protestelor să fie confiscat, mai ales noaptea, când grupări huliganice recurg la fapte antisociale ce vor să deturneze sensul manifestărilor. Deputatul social-democrat a spus că USL este solidar cu cei care protestează pașnic în stradă. „Ar fi păcat să fie confiscată manifestarea de huligani”, a spus Nechifor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI