Dacă nu ascundeau țigările în locașuri special amenajate, rămâneau măcar cu mașinile

În seara de 13.01.2012, la P.T.F. Siret, s-a prezentat, pentru a intra în țară, la bordul unui autoturism marca “VW”, cetățeanul ucrainean Andrii S., în vârstă de 34 de ani.
 

După controlul documentelor de călătorie, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au trecut la verificarea amănunțită a mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, în două locașuri special amenajate, în podeaua și bordul autoturismului, 330 pachete de țigări, marca „Viceroy”, de proveniență ucraineană. Țigările au fost reținute în vederea confiscării de către organele vamale, iar persoana în cauză – sancționată contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei. Totodată autoturismul marca „VW”, în valoare de 5.000 lei, a fost reținut în vederea confiscării, deoarece țigările erau ascunse în locașuri special amenajate. În dimineața zilei de 14.01.2012, la P.T.F. Siret s-a prezentat, pentru a intra în țară, conducând un autoturism marca „Ford”, cetățeanul român Viorel C., în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Suceava. În urma verificării amănunțite efectuate de polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali asupra persoanei și mijlocului de transport s-au descoperit, ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în două locașuri special amenajate, realizate prin modificarea aripilor spate și a barelor de protecție, un număr de 2.080 pachete de țigări marca „Monte Carlo”, de proveniență ucraineană. Marfa, în valoare de 2.537 lei, a fost reținută în vederea confiscării de organele vamale, iar șoferul – sancționat contravențional cu amendă în valoare de 8.000 lei. Autoturismul marca „Ford”, cu valoare în vamă de 15.155 lei, a fost reținut în vederea confiscării (deoarece țigările erau ascunse în locașuri special amenajate, informează IJP Suceava).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: