PSD Suceava 2020

„Plecarea lui Raed Arafat este o mare pierdere…

…pentru sistemul sanitar din România, iar președintele țării, Traian Băsescu, ar trebui acum să-l roage sau să facă tot posibilul pentru a-l convinge să se întoarcă”, este de părere liderul liberalilor suceveni, Alexandru Ștefan Băișanu.
 

Potrivit afirmațiilor lui Alexandru Ștefan Băișanu, exprimate în cadrul unei conferințe de presă susținute pe parcursul zilei de joi, situația în care a fost pus Raed Arafat reprezintă un mare semnal negativ la adresa actualei puteri, pierderea poate chiar a singurului profesionist din cabinetul Boc, unul care n-a vrut să îngenuncheze politic. „Demisia lui Raed Arafat, omul care a înființat sistemul SMURD din România și s-a luptat pentru dezvoltarea lui, chiar dacă este de naționalitate arabă, reprezintă cea mai grea pierdere pentru actuala putere. Gestul său de a pune în balanță profesionalismul și politizarea sistemului sanitar și hotărârea de a pleca este un semnal negativ la adresa cabinetului Boc și a politicilor distructive ale acestuia. Raed Arafat a fost ultimul profesionist neîngenunchiat față de Cotroceni care a părăsit structurile executive”, a declarat Alexandru Băișanu. Conform președintelui PNL Suceava, prin noua Lege a sănătății, ce se dorește a fi implementată, asistăm la o luptă între profesionalismul cadrelor medicale din țara noastră și interesele PDL-ului și ale clientelei sale politice. „Încă o dată, Traian Băsescu s-a implicat într-un domeniu în care nu are cunoștințe, pe care nu îl stăpânește, cel al sănătății populației, și a creat un conflict ale cărui costuri vor fi plătite mai târziu doar de locuitorii acestei țări. După ce a îngropat sistemul militar, iar cel al educației a fost bulversat în totalitate, acum PDL nu are altă prioritate decât aceea ca sistemul sanitar să fie zăpăcit complet, pentru ca banii pe care oamenii îi plătesc pentru sănătate să intre în anumite buzunare private și nu în cel al bugetului României”, a mai adăugat Alexandru Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: