PSD Suceava 2020

Conducerea liberală județeană analizează situația primarului de la Dumbrăveni

La mijlocul săptămânii viitoare, membrii PNL Suceava din cadrul Biroului Politic Permanent al organizației vor supune dezbaterii viitorul politic în rândul acestei formațiuni politice a primarului comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl.
 

La finele anului trecut, edilul-șef din Dumbrăveni, încă liberal, a fost anunțat de lidera UNPR Suceava, Cătălina Vartic, drept candidat pentru un nou mandat de primar, dar din partea formațiunii politice progresiste, iar Ioan Pavăl nu a negat aceste afirmații. În cadrul unei conferințe de presă susținute pe parcursul zilei de joi, liderul Organizației Județene a PNL Suceava, Alexandru Ștefan Băișanu, a spus că viitorul politic al primarului de Dumbrăveni în rândul liberalilor va fi hotărât doar după analiza ce va avea loc în cadrul Biroului Politic Permanent, care se va întruni la mijlocul săptămânii viitoare, mai exact miercuri. „Miercuri va avea loc ședința Biroului Politic, iar acolo vom analiza situația existentă și vom lua o hotărâre. Nu ne putem exprima cu privire la o decizie înainte de a discuta și cu domnul primar, care a fost invitat la discuții și care a confirmat participarea la întrunire”, a declarat Alexandru Băișanu. Mai mult, liderul liberalilor suceveni merge în continuare pe ideea că tot ceea ce se întâmplă este un joc al primarului de Dumbrăveni pentru a obține fonduri suplimentare de la București pentru dezvoltarea localității pe care o conduce. „În aceste momente destul de tulburi apar permanent tot felul de provocări, de șantaje, pe care un primar trebuie să le gestioneze. Eu merg în continuare pe ideea că un fost candidat la conducerea uneia dintre cele mai mari filiale a PNL din țară, așa cum a fost el, nu poate face un asemenea pas, nu poate alege să plece din rândurile liberalilor, pentru a trece la partidul tomberon”, a mai afirmat Alexandru Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: