Suceveancă de 73 de ani, înșelată cu 900 de lei de 3 „unguri”

Înșelăciunea e veche, dar încă face victime. Ultima a fost Irina C., o suceveancă de 73 de ani, ce a fost țepuită de trei necunoscuți de 900 de lei.
 

Femeia se afla, în jurul orei 13, în stația de autobuz din fața Colegiului Tehnic „Petru Mușat”. Dintr-un autoturism negru, ce a oprit lângă ea, au coborât trei persoane, un bărbat și două femei, ce doreau să știe unde este Spitalul Județean. Chipurile erau unguri și vor să ajungă la un prieten internat după un accident rutier. Suceveanca s-a urcat în mașină și i-a condus până la spital. Tot atunci cineva din mașină a purtat o discuție la telefon. Ca urmare, aceasta i-a solicitat Irinei C. o sumă de bani ca să plătească operația prietenului accidentat. Grupul ar fi avut bani, dar erau toți în valută, pe care erau gata să i-o lase bătrânei, vreo 2 ore, garanție în cazul în care ea îi ajută. Credulă, femeia i-a ajutat. S-au dus toți la ea acasă, unde aceasta avea doar 100 de lei, apoi tot împreună la un bancomat de unde a mai scos 800 de lei. A primit în schimb gentuța în care era sigură că se află o sumă considerabilă în valută. Acasă însă, suceveanca a constatat că erau doar niște coli de hârtie. Polițiștii încearcă să dea de urma celor două femei și a bărbatului vinovați de înșelăciune.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: