Ofertă cam scumpă

Chef fără sex, la Spătărești = 4000 de lei

Un tânăr de 20 de ani, din Pipirig – Neamț, a plătit destul de scump o noapte pe care și-o închipuia cu chef și sex la o pensiune din satul Spătărești, comuna Fântâna Mare.
 

Gheorghiță I., a chefuit împreună cu doi prieteni, consăteni din Pipirig, Ioan T. și Mihail A. Sâmbătă, pe la ora 3 dimineața, băieților li s-a făcut de femei, așa că au dat o tură pe la pensiunea menționată, celebră la acest capitol. S-au oprit mai întâi în bar să mai bea ceva, timp în care Gheorghiță a făcut cunoștință cu o “prospătură” din Fălticeni cu care, pe la 3.15, a urcat într-o cameră. Bărbăția nemțeanului a murit brusc însă când în cameră a constatat că din buzunarul gecii sale, pe care o ținuse mai devreme pe spătarul scaunului, îi dispăruse portofelul cu acte și 4000 de lei. Polițiștii din Bogdănești, sunați în zorii zilei de cel păgubit, au strâns mai multe declarații, printre care și una cum că în local, la o masă vecină, în jurul orei 3, când toată lumea se cinstea, se afla și un grup de 7 tineri. Din păcate, aceștia nu au putut fi identificați atunci și nici nu știa nimeni în ce direcția au luat-o și cu ce au plecat.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: