Au furat casa de bani a unei societăți

Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Suceava se află pe urmele necunoscuților care au fugit cu casa de bani a unei societăți comerciale din localitate.
 

Hoții au intrat în noaptea de 5 spre 6 ianuarie în birourile societății, situată pe strada Universității, forțând cu o rangă un geam termopan lemn de la parterul clădirii, amplasată într-un loc mai izolat. Vizitatorii nocturni, care trebuie să fi fost cel puțin doi, n-au cărat ușor casa de bani. În interiorul biroului, criminaliștii au găsit urme de răvășire și târâre, mocheta de pe podea fiind ruptă în câteva locuri. Proprietarul societății comerciale a declarat că în seif se afla o sumă de bani împreună cu mai multe documente ale firmei. Poliția nu a făcut publică suma respectivă.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: