,,Păsări multicolore” la Arad

Pictorul sucevean Cătălin Alexandru Chifan a fost selectat cu lucrarea ,,Păsări multicolore” la Bienala Internațională ,,Meeting point” de la Arad.
 

Tema Bienalei, Rigoare și Sens, propune marcarea împlinirii a 135 de ani de la nașterea părintelui sculpturii moderne, Constantin Brâncuși. La acest eveniment participă artiști de notorietate din Romania, Cehia, Ungaria și Croația. Expoziția se va desfășura în perioada octombrie – noiembrie 2011. Organizatorii acestui eveniment sunt Filiala Arad a U.A.P., Primăria municipiului Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Direcția de Cultură a Municipiului Arad și Teatrul de Marionete. Expoziția va fi deschisă atât în galeriile din Arad, cât și în galerii din Cehia, Ungaria, Croația.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: