În școli sucevene, grevă japoneză în stil propriu:

Socializare, dar și predare !

În toate școlile sucevene, ieri a fost grevă japoneză timp de două ore, ne-au asigurat liderii de la nivel județean. Dar, potrivit unor informații, au fost și cadre didactice care și-au văzut de treaba lor obișnuită, adică și-au ținut orele în mod normal.
Unele școli au făcut grevă între orele 8 și 10, altele între 7,30-9,30, timp în care cei mai mulți profesori au discutat cu elevii pe cu totul alte probleme decât cele de școală.
 

La fața locului, prin câteva școli, am constatat că liderii de sindicat nu erau în instituțiile de învățământ în timpul orelor de grevă, aspect catalogat drept “foarte grav” de președintele sindicatului județean “Spiru Haret”, prof. Constantin Cernica. “Dacă nu i-ați găsit în școală e foarte grav, ei sunt organizatorii și trebuie să fie prezenți”, ne-a spus acesta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: