Din nou

„Marea debarasare“

De ieri, a demarat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de la populație. Inițiată de Ministerul Mediului și Pădurilor, acțiunea vizează stimularea procesului de colectare selectivă a aparaturii devenite inutile. Noua ediție a campaniei se va desfășura inclusiv astăzi, urmând a fi reluată o dată la trei luni.
În județul Suceava sunt angrenate municipiile Suceava, Rădăuți, Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc, localități cu peste 20.000 locuitori.
 

Potrivit șefului Agenției pentru Protecția Mediului, în Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc localnicii pot duce aparatele electrice și electronice devenite inutile la punctele de colectare a deșeurilor menajere sau le vor lăsa în fața locuinței.
În Suceava, DEEE vor fi lăsate la punctele de preluare organizate de primărie în colaborare cu Rosal Grup pe bulevardul George Enescu (în parcarea „Dorna”); pe strada Petru Rareș (în parcarea de la Piața agroalimentară centrală); pe bulevardul „1 Mai” (în parcarea Primăriei); în cartierul Obcini, la intersecția străzilor Slătioarei cu Stațiunii (în fața magazinului Premier), iar în cartierul Burdujeni, pe Calea Burdujeni, vizavi de piața agroalimentară. În intervalul 8-14, este asigurat un dispecerat la sediul primăriei (telefon 0230/212696), precum și un altul la Rosal Grup (telefon 0230/516446). Prin intermediul acestora, cetățenii care au cantități mari de hârburi sau electrocasnice voluminoase pot solicita ridicarea gratuită a acestora. Un serviciu de dispecerat au la dispoziție și locuitorii municipiului Rădăuți, care pot apela gratuit la 0800 800 401. Deșeurile vor fi ridicate de la adresa indicată telefonic de către angajați ai primăriei și transportate la punctul de colectare a DEEE din strada Grănicerului nr. 4.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: