În acord cu cei 8000 de membri ai săi

Biroul executiv al Sindicatului Județean “Spiru Haret” cere retragerea proiectului Legii educației

 

Biroul executiv al Sindicatului Județean de Învățământ “Spiru Haret” Suceava cere ministrului educației “retragerea proiectului Legii educației” și “dezvoltarea acestuia cu toți actorii implicați”, adică profesorii, părinții și elevii, ne-a informat ieri liderul acestui sindicat, prof. Constantin Cernica.
Pentru acest demers, biroul a avut acceptul celor 8000 de membri, care nu sunt de acord cu multe dintre prevederile proiectului aflat acum în plină dezbatere.
Federațiile din educație sunt în general deranjate că proiectul legii a fost elaborat fără consultarea lor. Vom reveni asupra nemulțumirilor concrete de pe marginea proiectului legii ale sindicatelor și ale unor directori de școală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: