Iulius Mall Suceava

Evenimentele săptămânii

 

Și în această săptămână, Iulius Mall Suceava a făcut program distractiv copiilor, clienților pasionați de colecții antice, de shopping la prețuri tentante sau celor care doresc să petreacă momente plăcute în compania familiei și prietenilor.
„Maratonul Dragostei” începe la Iulius Mall Suceava pe 5 februarie și aduce mii de premii pe bandă. Recordmanii zilei se califică în cursa pentru un weekend romantic la munte, iar îndrăgostiții de shopping care fac cumpărături de minim 70 lei din magazinele Iulius Mall pot câștiga marele premiu: un dormitor Kalenda.
Tot din 5 februarie, cei mici se joacă gratuit la KidsLand dacă părinții fac cumpărături de peste 40 lei din magazinele cu articole pentru copii. Kids-Land Club premiază clienții Iulius Mall până pe 29 martie.
Societatea de Numismatică și Filatelică Română, secția Suceava, și Iulius Mall invită bucovinenii la o nouă incursiune în lumea obiectelor cărora patina timpului le-a sporit valoarea. Zeci de anticari și colecționari din țară și din străinătate recreează, între 6 și 7 februarie 2010, la parterul centrului comercial, un univers al trecutului. Și de această dată, Târgul Colecționarilor aduce nu doar fabuloase obiecte ale trecutului, dar și poveștile manufacturării și lungul lor drum din vremuri apuse.
Iulius Mall și Palatul Copiilor Suceava îi așteaptă cu idei, culori și artă pe micuții care se plictisesc, care au părinți fără timp, bunici fără răbdare și bone părăsite de inspirație. Sâmbătă, 6 februarie, la ora 12, în zona Kidsland, la Atelierul de Creație copii se vor distra, vor colora și își vor face noi amici.
Poftești povești? Hai la Cărturești! În fiecare sâmbătă, de la ora 17, în ceainărie se va servi un meniu complet de copilărie savuroasă.
Teatrul de Păpuși “Puppet” oferă reprezentație și în acest weekend, la Kidsland. Duminică, la ora 12, prichindeii și părinții deopotrivă sunt poftiți să descopere lumea poveștilor populare și a basmelor, pusă în scenă de marionete iscusit mânuite.
Mall Mania, emisiunea preferată a împătimiților de shopping, entertainment și stil, prezintă săptămânal (la posturile Plus TV, Intermedia Prima TV și Antena 1) cele mai bune oferte din Iulius Mall Suceava. Recomandările de fashion, rețeta săptămânii și retrospectivele evenimentelor din centrul comercial sunt prezentate de noua gazdă a emisiunii Mall Mania.
(ALINA STREDIE, Iulius Mall Suceava)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI