Șold la șold

Joacă cu mine…

(rapsodii de… alegere)

Politrucii, mai vechi și mai noi (ca ciocoii lui Filimon Nicușor) se… politicesc și se porcăiesc pe ruptelea și-n draci! Sticluțele color ale televizoarelor nu mai prididesc cu d’alde ‘mnealor chipuri și mutre, care de care mai gogonate. Pumni, upercuturi și lovituri sub centură – cât încape.

 

Au dat turcii mai cevașilea ca gripa scroficească. Se pregătesc din culise: gripa iepurească, gripa măgărească, gripa bovină și cabalină. Și cea mârlănească! Musai. Țin’te bine, alegător! Că doar tu ești cel vizat. Adrisantul mult jinduit. Da, daa, daaa. Și cujetă ca ardeleanul proptit în botă. Cujetă de mai poți. Votul tău e viața ta. A copchilașilor tăi, a viitorului ce șade să vie. Viața – ca un pelerinaj. Și viața – mmm! – ca o subțioară umedă de femeie! Și știi doar ca și mine că nu atât viața e importantă, cât, mai abitir, strălucirea ei. Strălucirea ei. Păi nu?! Că doar până și-ntr-un strop de rouă-de rouă sunt milioane de atomi, de atomi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: