Pișatul (pe) în public, noul sport național !

Duminică, 27 septembrie, am mai trăit un moment plin de magie în municipiul Suceava. În intersecția din zona „Nordic”, la prânz, acolo unde este o stație de taximetre, la blocul de locuințe chiar din intersecție, la primul garaj de la parter, un venerabil domn, cu păr alb pe cap, se pișa chiar în stradă. Nesimțiți am mai văzut eu prin Suceava, numai că de data asta domnul se pișă din garaj pe stradă. Da, chiar așa. Împreună cu un alt tip ne-am oprit siderați să ne uităm la ce se petrece. Fără nicio jenă, domnul, văzând că e filat de cetățeni, a tras un pic ușa spre el numai cât să nu se vadă „degetarul” din care scotea urina cu care a binecuvântat publicul de la acea oră.

 

Mihai CHIRA

Peste câteva minute, deranjat probabil de mirosul pe care l-a făcut chiar la ușa propriului garaj, domnul a luat o sticlă de „jumate” cu apă și a udat, așa, un pic, spațiul unde se pișase mai devreme. Și nici un mușchi nu i s-a clintit pe față. Știți ce m-a deranjat cel mai tare la povestea cu domnul? Faptul că drept în… degetarul cu urină l-a durut de reacția celor din jur și, poate, că și faptul că în plină zi nu s-a găsit un flăcău dintre taximetriști (pe care îi știu foarte sensibili când e vorba de jucăriile lor) să îi trântească ușa în nas nesimțitului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: