Start în forță pentru prezidențiale

Echipa lui Gheorghe Flutur s-a organizat până în cele mai îndepărtate colțuri ale județului pentru a câștiga voturi

5.300 de democrat-liberali vor fi angrenați în județ în lupta pentru președintele României

Comitetul Director al Organizației Județene Suceava a PD-L a dezbătut, analizat și în cele din urmă a stabilit până la detaliu strategia organizației pentru campania electorală pentru alegerile prezidențiale. De menționat că principalul obiectiv avut în vedere de democrat-liberalii suceveni este obținerea încă din primul tur pentru actualul președinte al României, Traian Băsescu, a peste jumătate din voturile valabil exprimate în județ.

 

Președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat după ședința Comitetului Director al PD-L, că în cadrul discuțiilor s-a stabilit strategia organizației pentru următoarea perioadă și în campania electorală și că „ipoteza clară este că PD-L Suceava îl sprijină pe Traian Băsescu la Președinție, pentru un nou mandat”. El a mai subliniat că partidul pe care-l conduce nu este încurcat de faptul că Traian Băsescu nu și-a anunțat candidatura și că acesta își va alege momentul când o va face și mai ales în ce postură va merge în cursa electorală. Gheorghe Flutur a menționat că, pentru alegerile prezidențiale, PD-L Suceava vizează organizarea pe secții de votare și că la fiecare astfel de organizație sunt minimum zece membri ai partidului care vor acționa în campania electorală. „Peste 5.300 de oameni intră în dispozitiv pentru alegerile prezidențiale”, a ținut să spună cu destulă mândrie președintele PD-L Suceava care a menționat că acești oameni vor trebui să comunice eficient cu electoratul arondat secțiilor de votare respective și că vor avea ca principală sarcină prezentarea realizărilor și proiectele deja începute.
Flutur a mai spus că Organizația Județeană Suceava a PD-L își propune ca la alegerile prezidențiale Traian Băsescu să obțină în județ peste jumătate din voturi în primul tur de scrutin. El a arătat că o asemenea țintă este realizabilă pentru un partid care are în județul Suceava conducerea CJ, opt parlamentari și majoritatea primarilor. Gheorghe Flutur a mai adăugat că Traian Băsescu are o bază de susținere mai mare decât PD-L el fiind susținut pe lângă PD-L de alte forțe politice, cum ar fi PNȚCD, de primari ai altor partide sau de personalități ale societății civile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: