Alexandru Băișanu le va face zile fripte contracandidaților săi

Fostul prefect al județului, Alexandru Băișanu, a anunțat că este decis să iasă la atac și să spună ce și cum stă treaba cu contracandidații săi din Colegiul 1 Suceava, Maria Ardeleanu de la PD-L și Ovidiu Donțu de la PSD.
 

Băișanu, care candidează la Camera Deputaților din partea PNL Suceava, a spus că nu mai acceptă să-i fie denigrată imaginea, motiv pentru care „voi spune de acum cine este și ce a făcut Donțu cât timp a fost ales al Sucevei. Cine a fost înainte de 1989 Sanda Maria Ardeleanu și ce a făcut pentru suceveni? Voi demonstra punct cu punct că acuzațiile la adresa mea sunt false”. Băișanu a mai spus că, din perspectiva sa, programele elec-torale prezentate în campanie de Donțu și Ardeleanu „sunt ca și inexistente” și au ca simplu scop „aruncarea cu praf electoral în ochii oame-nilor, pentru că nu au nicio legătură cu realitatea și cu posibilitățile legale ale unui viitor deputat!”. Alexandru Băișanu le-a recomandat celor de la PD-L și PSD să se apuce cu sârg de întocmirea unor proiecte serioase și mai ales „să facă ceva pentru județ și pentru România”. Fostul prefect susține că asupra sa, în urma celor patru ani de muncă în administrația județeană „nu planează niciun fel de sus-piciune”. „Am intrat în poli-tică după ce am terminat stu-diile și astea nu puține, după ce m-am realizat profesional și material. Nu mi-e rușine că am muncit toată viața având de multe ori și câte două sau trei contracte de îndeplinit în aceeași zi”, a ținut să spună Alexandru Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: