Medalie de aur pentru un jandarm fălticenean

Maiorul Ionel Postelnicu s-a clasat pe locul I la proba individuală din cadrul campionatului de tir al M.I.R.A.
În perioada 6 – 9 mai 2008, în municipiul Tg. Jiu a avut loc Campionatul de Tir, faza finală, pe Ministerul Internelor și Reformei Administrative (M.I.R.A.), competiție organizată de Centrul Cultural al Ministerului Internelor și Reformei Administrative, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Județean de Jandarmi și I.S.U. Gorj.
 

La competiție au luat parte peste 200 de concurenți, ocupanții primelor locuri obținând medalii de aur, argint și bronz. Continuând tradiția unității de la Fălticeni, maiorul Ionel Postelnicu s-a clasat pe locul I la proba individual bărbați, obținând medalia de aur. De la purtătorul de cuvânt al unității, căpitan Cătălin Ungureanu, am aflat că această performanță a fost obținută numai prin pasiune și multe ore de antrenament, obligându-l pe campion la autodepășire și dăruire pentru această disciplină.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI