„Puterea fără guvernare”, la îndemâna tuturor românilor

Președintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, a anunțat, sâmbătă, la Suceava, că partidul său este pregătit să publice un document în 300 de pagini, care va purta titlul de „Puterea fără guvernare” și care se va referi la cele 1.200 de zile de guvernare de dreapta din ultimii patru ani, marcate „de scandal, haos, neîmpliniri economice și gafe”.
 

Năstase a spus, într-o conferință de presă, că speră ca alegerile locale din acest an să fie simțite, în toată țara, ca „un val al schimbării”, care să ducă spre un rezultat bun pentru PSD la alegerile parlamentare. „Este tot mai evident: perioada care a trecut, ultimii trei-patru ani, a fost dominată de scandaluri, de haos, neîmpliniri econo-mice, de o tot mai mare agitație socială, de gafe și neîmpliniri în planul politicii externe”, a mai spus Năstase. El a apreciat că România este, în prezent, „o corabie fără timonă”. „După ce am mers foarte clar spre Uniunea Europeană, spre NATO, spre eliminarea vizelor, aveam niște obiective foarte concrete, în momentul de față societatea românească nu are o direcție foarte clară, nu are obiective pe care să și le asume, și de aici și instabilitatea politică permanentă, problemele sociale”, a declarat Năstase. El a apreciat că actualul guvern face „un show social” și că „dă bani cu o mână și ia cu două mâini”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: