Ponta compară „bătăliile” de la Suceava cu cea de la Stalingrad

Vicepreședintele PSD, Victor Ponta, a spus sâmbătă, la Suceava, într-o conferință de presă, că bătălia electorală de la Suceava este cu mult mai importantă la nivel național decât se vede la prima vedere și că o bătălie electorală similară se dă în sud, la Dolj.
 

„Cred că dacă domul Flutur și domnul Berceanu, doi exponenți ai valului portocaliu, fost liberal, fost social-democrat și ce au mai fost dânșii, vor fi învinși în această campanie, va însemna mult mai mult decât partea strict județeană, decât partea strict locală, pentru rezultatul general al alegerilor locale și pentru ceea ce se va întâmpla în toamnă la alegerile generale”, a explicat Victor Ponta. El a ținut să sublinieze că a făcut această apreciere nu pentru a mări partea de responsabilitate a organizațiilor PSD din cele două județe, ci pentru că din punctul de vedere al PSD, Suceava și Dolj sunt extrem de importante. „Suceava și Dolj sunt puncte extrem de importante, pe care trebuie să le câștigăm și care vor reprezenta, după 2 iunie, niște piloni ai opririi PD-L”, a mai spus Victor Ponta. El a apreciat că luptele electorale de la Suceava se aseamănă cu „bătălia de la Stalingrad”, acolo unde naziștii au fost opriți din acțiunea de cotropire în cel de-al II-lea război mondial.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: