Politică prioritară – omul și nevoile lui

Stela Acatrinei, candidatul PRM la șefia Consiliului Județean Suceava, a spus, într-o conferință de presă, că politica ce o va călăuzi în mandatul pe care consideră că îl va câștiga va avea o singură prioritate: omul și nevoile lui. „Acesta va fi începutul politicii mele, cât și conținutul și sfârșitul ei”, a precizat dna Acatrinei.
 

Aspirantul la fotoliul de șef al administrației sucevene spune că dezvoltarea județului Suceava se poate face prin valorificarea la nivel superior a resurselor materiale și umane, care se va concretiza în dezvoltarea economică durabilă și în creșterea nivelului de trai. Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean susține că se bazează pe experiența pe care o are în domeniul administrației publice și de care se va folosi pentru a atrage, colecta și utiliza eficient resursele proprii, dar și fondurile guvernamentale. De asemenea, dna Acatrinei evidențiază că se va înconjura de grupe de lucru formate din specialiști din toate domeniile, acestea urmând a lucra pentru atragerea finanțărilor europene disponibile prin POS, POR, cât și a celor din Programul Național de Dezvoltare Rurală. „Toate acestea vor deveni realitate doar cu sprijinul oamenilor, deviza mea fiind: «Eu nu promit, eu sigur voi face»”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: