Din cauza lipsei apei curente

La Spitalul Județean, ieri, nu s-au efectuat dialize și analize de biochimie

Directorul medical al Spitalului Județean Suceava, dr. Doina Motan Ganea, a declarat că lipsa de ieri a apei curente din spital nu a afectat prea mult activitatea medicală, mai puțin analizele de biochimie, care nu au fost efectuate din acest motiv.
 

Dr. Motan a precizat că pentru activitatea medicală a secțiilor s-a folosit apa din rezervorul spitalului, din rezervele de pe secții și apa din cisterna de la pompieri, aceasta din urmă pentru spitalul vechi, alături de rezervorul aflat acolo. La Centrul Județean de Dializă de la Spitalul Județean nu au avut loc ieri ședințele de dializă din cauza întreruperii furnizării apei, dar, întrucât se știa că nu va fi apă, s-au efectuat dialize suplimentare în cursul zilei de marți, până la ora 3 din noapte. Dializele vor fi reluate astăzi, dacă va veni apa, așa cum s-a anunțat. În ce privește Secția Chirurgie, intervențiile chirurgicale au avut loc într-o singură sală de operație. La Maternitate, au fost efectuate ieri doar urgențele chirurgicale, pentru care s-a folosit apa din rezervor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI