Un primar costă… 20.000-30.000 euro

Președintele PSD Suceava, dl Gavril Mîrza, a acuzat, marți, PD-L Suceava că face „presiuni enorme” asupra unor primari PSD pentru a candida din partea PD-L la alegerile locale, „fiind ademeniți cu bani” cu care să-și plătească cheltuielile din campania electorală. Dl Mîrza a spus, într-o conferință de presă, că, deși susține că este în opoziție, PD-L se află în Suceava „în forță la putere” prin șefii DSVSA, APIA, Direcția de Finanțe, Direcția Silvică, Inspectoratul Școlar.
 

„Ceva mai îngrozitor, care ar trebui cercetat de organele în drept, este că sunt ademeniți cu bani”, a spus dl Mîrza. El s-a întrebat de unde sunt acești bani și de unde a fost „risipa de bani” a PLD în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. „Se aude, printre silvicultori, că sunt forțați să facă anumite acțiuni politice”, a spus președintele PSD Suceava. El a arătat că primarilor PSD li se oferă bani pentru susținerea campaniei electorale dacă vor candida din partea PD-L în sumă de 20.000-30.000 de euro. „Mă mir că nu se ascultă și telefoanele lor, că propunerile se discută prin telefon”, a spus președintele PSD Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: