Universitate particulară la Rădăuți

Mirela Rusu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Rădăuți, ne-a informat că primarul Mihai Frunză a prezentat intenția unei universități particulare din București de a veni la Rădăuți cu patru facultăți, pe specializările: inginerie și management în agricultură și turism; ingineria produselor alimentare; control și expertiza produselor alimentare; drept.
 

Primarul a apreciat ca „o binecuvântare” prezența acestei universități, cu profiluri de interes pentru zona Rădăuți, care poate asigura continuitate în pregătirea tinerilor absolvenți ai Grupului Școlar Agricol „Andronic Motrescu” din localitate și nu numai. Cursurile se vor desfășura, cu acceptul Inspectoratului Școlar Suceava și al Consiliului Local, într-una din instituțiile de învățământ existente în Rădăuți, acolo unde elevii învață dimineața.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: