1.600.000 de lei scoși din foc de pompierii ISU Suceava

Detașamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc a acționat ieri, în jurul orei 10, cu trei autospeciale, în urma unei alarmări de incendiu, în localitatea Vama, la un complex comercial situat pe strada Victoriei. La fața locului se afla Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vama, cu 5 voluntari înarmați cu găleți.
 

La sosirea echipajului de pompieri militari, incendiul se manifesta la acoperișul complexului comercial, cu învelitoarea din material tip „onduline”, pe astereală din lemn, pe o suprafață de 700 mp. În acest timp, exista pericolul ca sinistrul să se propage la întreg complexul și la trei gospodării învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 11.10. În urma evenimentului a ars astereala din lemn a acoperișului, degradându-se și planșeul etajului I. Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza efectului termic produs de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din vecinătate (carton asfaltat). Salvări: clădirea și cele trei gospodării învecinate, în valoare totală de aproximativ 1.600.000 de lei. Din estimările proprietarului, pagubele au fost evaluate la suma de 50.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: