Fără resurse financiare pentru o campanie de anvergura celor ale adversarilor

PRM mizează pe credibilitatea candidaților

Partidul România Mare își sporește forțele organizatorice în teritoriu și crește din punct de vedere numeric și calitativ – a declarat președintele organizației județene a formațiunii, Gheorghe Acatrinei, într-o întâlnire cu presa. Domnia sa a spus că acesta este unul dintre obiectivele principale ale Filialei Suceava a PRM, formațiunea având, la început de an, în toate cele 114 unități teritorial-administrative, peste 23.000 de membri.
 

Ex-senatorul Acatrinei a reliefat că efectivul este în continuă ascensiune, în ciuda unor greutăți întâmpinate, mai ales referitoare la partea de finanțare, și care nu permit desfășurarea unei campanii de genul celei susținute de adversarii politici. În aceste circumstanțe – relevă liderul județean al PRM – fiecare filială va propune, pentru alegerile locale, oameni merituoși, devotați și competenți. „Partidul România Mare își reactualizează programul de la zi la zi, toate punctele fiind modificate și adaptate permanent, în așa fel încât să se poată face față competiției. Nu trebuie să rămânem închistați în doar câteva obiective, în atitudini lozincarde, ci este obligatoriu să privim înainte, să mergem mai departe, să găsim adevărata cale spre înlăturarea sărăciei și mizeriei care domnește în rândurile majorității populației. Prin participarea noastră la administrarea județului, cu funcția de președinte, precum și în Consiliul Județean, vom avea posibilitatea ca, alături de partenerii noștri, de a contribui la dezvoltarea Sucevei”, a reliefat Gheorghe Acatrinei, exprimându-și convingerea că, față de alegerile anterioare, scorul înregistrat de PRM va fi mai mare decât dublu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: