Primarii PNL „să vină acasă, în PD-L”

Președintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunțat, ieri, că va trimite la sediile organizațiilor sucevene ale PSD și PNL câte o felicitare pentru „jurămintele de iubire pe care și le-au făcut Geoană și Tăriceanu de Valentine’s Day”.
 

Dl Flutur a declarat, într-o conferință de presă, că PNL se apropie din ce în ce mai mult de PSD, partid care s-a reîntors în 2004 și „și-a reactivat toți liderii contestați – Iliescu, Năstase și Mitrea”. „Explicația pentru incapacitatea PSD de a se reforma este aceea că nu a fost în opoziție. Au făcut balet politic cu balerinii Geoană și Corlățean în vitrină, dar adevărata bază a PSD sunt tot Iliescu, Năstase și Mitrea”, a spus președintele PD-L Suceava. El consideră că PNL „a pus la cale polul stângii” și că a început deja „ofensiva schimbării” în instituțiile deconcentrate, arătând că, spre exemplu, din structurile din teritoriu ale Ministerului Agriculturii vor fi înlocuiți 60 de directori. „Este rezultatul târgului PSD-PNL”, a spus senatorul sucevean. Dl Flutur a lansat un apel către primarii PNL din toată țara „să vină acasă, în PD-L”, arătând că acesta este singurul partid „care conservă liberalismul, prin curentul său liberal de dreapta”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: