Fotbal, Liga a III-a

Cetatea primește propuneri de peste Prut

Chiar dacă majoritatea jucătorilor consacrați de pe lista de achiziții a Cetății au luat drumul altor cluburi în această iarnă, trupa antrenată de Marian Pană nu duce lipsă de oferte din partea unor fotbaliști dornici de afirmare. După portarul Bogdan Ionică, venit în probe de la FC Pantelimon, gruparea de pe Areni a primit în aceste zile o solicitare de a vedea la lucru un jucător din Republica Moldova.
 

Astfel, într-o cerere venită pe adresa clubului, fundașul Anatolie Boeștean și-a ex-primat disponibilitatea de a susține probe de joc la for-mația suceveană. În vârstă de 23 de ani, Boeștean este actualmente liber de contract, după ce Rapid Ghidighici, ultima echipă la care a fost legitimat, s-a retras din campionatul țării vecine la sfârșitul turului. Aflați în cantonament la Vatra Dornei, oficialii Cetății nu ar refuza o eventuală testare fundașului moldovean. „Noi suntem dispuși să monitorizăm orice jucător de perspectivă. Deocamdată încercăm să luăm legătura cu reprezentantul jucătorului, pentru a vedea în ce condiții se poate alătura lotului nostru”, a precizat președintele FC Cetatea, Dumitru Moldovan. Anatolie Boeștean a mai evoluat de-a lungul carierei la echipele Zimbru Chișinău, Dacia Chișinău, precum și în naționala de juniori a Republicii Moldova. Jucătorul a fost testat la început anului de FC Botoșani și Politehnica Iași, fără a reuși însă să convingă vreunul dintre antrenorii celor două formații asupra transferului său.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: