Suspecții de tâlhărie din Dolhasca nu au voie să părăsească localitatea

Judecătoria Suceava nu a fost de acord cu arestarea preventivă a lui Mirel G. și Ilie C., din Dolhasca, învinuiți că l-ar fi tâlhărit pe Florin E., din Bosanci. Acesta din urmă reclamase în data de 31 decembrie că, în noaptea de 29 spre 30, i s-a furat, prin violență, de către cei doi mașina, două telefoane mobile, aparatul antiradar și alte bunuri din interiorul automobilului.
 

Cei doi învinuiți au fost prinși în trenul de Vatra Dornei, iar mașina furată a fost găsită abandonată pe o stradă din Fălticeni și restituită ulterior reclamantului. În timpul audierilor, polițiștii au aflat că păgubitul și învinuiții se cunoșteau și că tâlhăria în cauză a fost de fapt o reglare de conturi. De altfel, victima a stat la băut cu cei doi presupuși tâlhari într-o cârciumă din Dolhasca, acolo unde s-a declanșat conflictul. Dacă n-au fost arestați, cei doi indivizi din Dolhasca au primit însă din partea instanței de judecată interdicția de a părăsi localitatea preț de 29 de zile, între timp cercetările continuând și pentru prinderea unui al treilea individ implicat în „afacere”, care dispăruse.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: