Petrecerea dintre ani a costat contribuabilii suceveni două miliarde de lei vechi

Petrecerea din noaptea dintre ani i-a costat pe contribuabilii suceveni nu mai puțin de 200 de mii de lei noi (2 miliarde de lei vechi). Șeful municipalității, Ion Lungu, crede, însă, că spectacolul în aer liber i-a meritat pe toți, peste 20.000 de persoane fiind în fața Casei Culturi la trecerea în 2008. Primarul spune că suma cea mai mare au luat-o cele două trupe din străinătate, cea spaniolă chiar după ce a întârziat 20 de minute.
 

Tot edilul-șef mai subliniază că, în cazul în care serviciile muzicale nu ar fi fost adjudecate la pachet cu municipiul Iași, respectivele grupuri ar fi costat și mai mult. Pe de altă parte, un impediment l-a reprezentat ceața densă de la miezul nopții, jocurile de lumini cu lasere și focurile de artificii fiind mai puțin vizibile decât în anii anteriori. Una peste alta, ocupantul fotoliului din Areni a apreciat că Revelionul 2007-2008 a fost unul reușit și că asemenea petreceri trebuie să reprezinte un „semn de normalitate”, ele fiind organizate peste tot în țară și străinătate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: