Hoții își fac de cap

După sediile BRD – Dumbrăveni și CEC Bucecea, a fost spart sediul Poștei Bosanci

Sâmbătă, în miezul zilei, în jurul orei 12,30, sediul PTTR Bosanci a fost spart. Incidentul are loc la două zile de când sediul CEC Bucecea – Botoșani a avut parte de aceeași… surpriză și la 10 de când sediul BRD Dum-brăveni a fost, de asemenea spart.
 

Dacă în cazul CEC Bucecea și BRD Dumbrăveni e, potrivit unor surse judiciare, vorba de aceeași bandă, care n-a reușit sustragerea bancomatelor (reamintim că modul de operare, impresiunile digitale, precum și alte urme lăsate de hoți, nedezvăluite încă de anchetatori, indică aceeași grupare infracțională), în cazul Poștei Bosanci lovitura a fost dată. În sensul în care s-a furat un calculator (o unitate centrală și un monitor) plus mărunți-șuri (bani și câteva cartele telefonice). Pe surse, am aflat că jaful Poștei din Bosanci nu ar fi fost comis de infractorii care au acționat în cazul Dumbrăveni și Bucecea, „schema” loviturii nepotrivindu-se deloc cu celelalte două. În O. P. Bosanci, aflat la parterul unui bloc, efracția s-a produs prin distrugerea unui gemuleț de la baie, cu corespondență în spatele nepăzit al sediului și, cel mai probabil, introducerea în interior a unui puști sau a unei persoane de talie îngustă. Hoții n-au preferat seiful oficiului poștal, burdușit cu pensii, ci au plecat cât mai repede cu ce au apucat. Din câte se pare, hoții ar fi chiar din comună.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: