Ieri

„Mardeiașii” din Liteni, care au omorât un om în bătaie, au ajuns după gratii

Ștefan Chihaia și Ionuț Cornea, de 35 de ani și, respectiv 19 ani, au fost arestați ieri seara, pentru 29 de zile, de Tribunalul Suceava, fiind acuzați de omor calificat. Pentru complicitate la această faptă va compărea în instanță, în stare de libertate, au hotărât judecătorii suceveni, și fratele lui Ionuț, Petrică Cornea, de 17 ani. Toată povestea începe luni, în gara orașului Liteni, spre 9 seara, când Vasilică Mănescu, de 36 de ani, din localitate, vizitează un magazin aflat în apropiere.
 

La un moment dat, apar trei indivizi, care, nici una nici două, îl iau la bătaie. Deși acesta a căzut la pământ, agresorii nu se opresc și continuă să-l lovească ca niște bestii, până n-a mai mișcat. Alertați despre incident, în gară au apărut la scurt timp mai mulți polițiști. Deși au sunat la Salvare, polițiștii, văzând că victima încă respiră, s-au hotărât să-l ducă la Spitalul din Fălticeni, pentru acordarea primului ajutor. Pe drum, din cauza leziunilor, Vasilică Mănescu decedează. În urma necropsiei, legiștii au stabilit că victima a murit din cauza puternicelor lovituri primite, una dintre acestea rupându-i sternul și două coaste. Cadavrul tânărului prezenta urme de violență și în zona testiculelor, legiștii apreciind că agresorii au dat dovadă de o cruzime ieșită din comun. Anchetatorii au reușit ulterior să-i identifice pe agresori, în persoana numiților Ștefan Chihaia, Ionuț și Petrică Cornea (frați), toți din Liteni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: