Daniel Hrenciuc bate MECT la Curte

Curtea de Apel Suceava a respins pe 12 noiembrie, prin Secția de contencios administrativ, excepția lipsei de procedură prealabilă invocate de MECT în fondul procesului intentat acestei instituții de Daniel Hrenciuc, fost inspector general adjunct al IȘJ Suceava. S-a admis astfel cererea formulată de reclamant de repunere în funcție și s-a dispus suspendarea executării Ordinului 1999/4.09.07, prin care era demis, până la soluționarea irevocabilă a acțiunii. MECT are drept de recurs.
 

În consecință, foarte curând, profesorul Daniel Hrenciuc urmează să se reîntoarcă pe funcția deținută înainte de demitere – cea de inspector general adjunct al IȘJ Suceava. Cam penibilă joaca asta de-a gradatul și degradatul generalilor…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: