La sfârșitul acestei săptămâni, conform primarului Lungu

Toți sucevenii vor avea căldură în apartamente

S-a stabilit ca până pe 15 noiembrie apa caldă să ajungă la toate robinetele
Până ieri, dintr-un total de 426 de scări de bloc, 389, adică 91,3 la sută din total, au fost racordate la sistemul centralizat de încălzire. Declarația a fost făcută ieri de primarul Ion Lungu, care precizat că, până la finele săptămânii, vor fi branșate și celelalte 47 de scări arondate punctelor termice la care au avut loc lucrări de modernizare.
 

Printre acestea, 5 scări din zona Palatului de Justiție, 7 de lângă Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și 22 din cartierul Geor-ge Enescu. În ce privește apa caldă, din totalul amintit, 19,9 la sută, respectiv 85 de scări, nu beneficiază încă de această utilitate. În cadrul comandamentului cu factorii implicați, de ieri dimineață, s-a stabilit ca termenul-limită de livrarea apei calde în toate apartamentele să fie 15 noiembrie. După această dată, se va trece la readucerea la starea inițială a celor 41 de străzi, precum și a spațiilor verzi afectate. „Este un termen realist, în măsura care se va lucra așa cum s-a lucrat, și în zile de sâmbătă și duminică, iar vremea ne va permite”, a spus edilul-șef. Comandamente cu Termica și constructorul vor avea loc și luni și marți.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI