PSD nu mai vrea TIR-uri prin cartierele Sucevei

Liderul consilierilor municipali PSD din Suceava, dl Virginel Iordache, i-a solicitat ieri primarului libeal Ion Lungu să ia măsuri urgente pentru stoparea a ceea ce social-democratul sucevean a numit a fi „sufocarea traficului în municipiul reședință de județ”.
 

Dl Iordache a explicat, într-o conferință de presă, că rețeaua de hiper-marketuri s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani fără ca infrastructura Sucevei să „sufere” vreo modernizare, motiv pentru care în momentul de față cartierele de la intrarea în oraș sunt efectiv „agresate de mașinile de transport marfă”. „Sunt blocate intersecții întregi în cartierele Obcini și Ițcani. TIR-uri care stau peste noapte, mașini de marfă – este cumplit pentru cetățenii din zonă, mai ales dimineața când acestea încep să se pună în mișcare”, a explicat dl Iordcahe. Supărarea domniei sale rezidă în faptul că nimeni nu se gândește la „disconfortul fonic și olfactiv” pe care mașinile acestea îl generează în fiecare zi, conducând indirect și la scăderea nejustificată a prețurilor la locuințele din zonele respective.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: