Întâlnire de suflet la Rădăuți

> O sărbătoare inedită, o revedere emoționantă
Mâine, 30 octombrie, începând cu ora 16, la Casa de Cultură din Rădăuți, instituție de care este legată sufletește foarte multă lume, va avea loc o manifestare inedită. Este vorba de o întâlnire de suflet, care, cu siguranță, va crea emoții, nostalgii printre musafiri, mai ales printre cei care nu s-au văzut de multă vreme.
 

„Timpul a trecut prea repede și iată-ne în anul 2007, în care este obligatorie o revedere a tuturor celor care, în anii ’80, au constituit prima orchestră populară de înaltă ținută profesională a municipiului Rădăuți. Primarul de atunci și de astăzi, Mihai Frunză, vă invită la o întâlnire de suflet în ziua de 30 octombrie, ora 16, la Casa de Cultură Rădăuți” – se spune în invitație. Cu acest prilej, nu numai că se vor depăna amintiri și că se va susține un program artistic, dar cei prezenți îl vor omagia pe cel ce a fost un apreciat dirijor, om de cultură, considerat de mulți sufletul activității culturale rădăuțene ani în șir – Mircea Băncescu. Cum despre Casa de Cultură din Rădăuți și cei care au slujit-o cu devotament și tragere de inimă de la începutul existenței sale și până azi se pot spune multe lucruri frumoase, vom reveni cu amănunte de la… fața locului, în Crai nou de miercuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: