Anticorupția suceveană din MIRA, în casă nouă

Serviciul Teritorial Anticorupție Suceava – STA (structură integrantă a DGA) s-a mutat în casă nouă. Cei 6 ofițeri plus șeful lor, comisar-șef Nicolae Dominciuc, ocupă birourile situate la etajul trei al fostului SPR Suceava (clădirea Curții de Conturi, strada Petru Rareș nr.15).
 

Petenții și reclamanții sunt așteptați să se adreseze cu plângeri întemeiate în fiecare zi la sediu sau în zilele de audiență, care se țin la camera 13, în Prefectură, în fiecare primă zi de vineri a lunii și în fiecare luni din celelalte trei săptămâni. Competența DGA, potrivit scms. Cristi Macsim, ofițer Prevedere și Relații publice, este prevenirea și sancționarea actelor de corupție în structurile sucevene ale MIRA, ofițerii având atribuțiuni în acest sens asupra Poliției, Poliției de frontieră, Jandarmeriei, ISU, aparatul propriu al Prefecturii, Arhivele statului, Cadastrul, Pașapoartele, Înmatriculările, Biroul pentru Străini, Oficiul pentru Refugiați, SIPI. Activitatea serviciului este calată dării și luării de mită, traficului de influență, precum și primirii de foloase necuvenite, Legii anti-corupție, dar și infracțiunilor de serviciu sau în legătură cu serviciul (pe care le dirijează, procedural) spre parchetul competent.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: